مصرف قرص آهن؟

سلام دکتر من هیچ وقت کم خونی نداشتم و همیشه میزان آهن خون در بازه نرمال بوده در آزمایشات اما برای ریزش مو یک دکتر پیشنهاد دادن که قرص آهن مصرف کنم یک ماه قرص آهن خوردم و احساس میکنم واقعا هم ریزشم بهتر شد اما بخاطر اینکه نمی تونستم آزمایش خون برم بخاطر شرایط کرونا دیگه مصرف نکردم بعد از سه الی چهار ماه مجدد اندازه 20 عدد در روزهای پراکنده هم قرص آهن و اسیدفولیک مصرف کردم
الان میترسم نکنه آهن خونم زیاد از حد شده باشه هیچ علایمی ندارم اما جایی خوندم که بدن خودش نمی تونه آهن زیاد رو دفع کنه
خانم هستم و پریود هامم مشکلی نداره از لحاظ کم یا زیاد شدن

1 پـاسـخ

بازدید : 190 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران