۱۵
۵۰
خانــم

مشکل بی خوابی و کمبود اشتها دارم و سردرد ؟

سلام وقت بخیر
من قرص ویتامینD50000
مصرف میکنم (هر روز) من 15 سالمه
و با مشکلات بی اشتهایی و سردرد و کمبود خواب مواجه شدم
میشه بفرماین که چگونه مصرف کنم قرص را؟
و یه سوال دیگه دارم :
آیا مصرف قرص ویتامین Dبا دوز 50000
برای یک ماه با عملکردی مواجه میشویم که ما رو در خطر قرار بده ؟؟
چون من خیلی ترسیدم و این سوال رو پرسیدم

2 پـاسـخ

  • باسلام:
    من امروزاين سئوال ديدم،اگرتاحالاداروراقطع نکرده ايدويامجبوربه مراجعه به کلينک واورژانس نشده ايدسريعابايدداروراقطع کنيدوجهت ويزيت وبررسي عوارض لازم به درمان مراجعه حضوري داشته باشيد.قرص ويتامين دي50000واحدي درافرادسالم
    باوزن بيش از27تا30کيلوگرم وبامقدارطبيعي ويتامين دي خون بايدهر3يا4هفته يک عدمصرف شود.هريک ازحالتهاي ديگردستورات ديگري دارندکه طولاني ومتنوع است ولي درهيچ حالت نبايداين قرص راهرروزخوردمگربراي2يا3روزدرمواردکمبودشديدوالبته توضيحات فراوان داردکه چون مصرف زيادويتامين دي خطرات بالايي داردبراي هرحالت کمبودبايدبيمارراحضوري راهنمايي کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران