گوش حلق وبینی؟

دخترم در6سالگی بعدازعمل لوزه روزبه روزکم شنواشداز10درصدشروع شدتاالان که 14سالشه خرگوش ازنصف کمترمیشنوه دکترامیگن مادرزادی ولی دخترم هیچ مشکلی نداشت خواستم سوال کنم ازطریق طب سنتی درمان میشه یا هرراه دیگه خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.الان هردوتاگوش سمعک استفاده میکنه

1 پـاسـخ

  • سلام کاهش شنوايي رو صحيح گفتند و ربطي به عمل لوزه نداره. خير طب سنتي و امثالهم موثر نيست و هدر رفت زمان و هزينه هاي بيمار و خانواده است. سمعک براشون بهترين گزينه است و اگر ناشنوايي و کاهش شنوايي خيلي شديد باشه کاشت حلزون توصيه ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 390 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران