احتمال شروع آلزایمر؟

با سلام خدمت جناب دکترگرامی، پدرم 70 سالشون هست و حدودا یکساله علائمی از فراموشی کوتاه مدت پیدا کردند مثلا وقتی گفتگو انجام میدیم چند ساعت بعد بخشی از اون فراموش می کنن و یادشون نمیاد که بهشون گفته شده در مورد خاطرات گذشته دوراین حالت کمتر هست. احساس می کنم اخیرا این حالت فراموشی بیشتربراشون اتفاق میفته، از اونجایی که پدربزرگ من و اقوام پدریم در سنین پیری دچار آلزایمر شدند من برای پدرم بسیار نگران هستم. پرسشم اینه آیا این علائم نگران کننده هستند؟ آیا نیازهست اقدام دارویی برای جلوگیری از ایجاد یا پیشروی آلزایمر برای پدرم انجام بدیم؟البته باید اضافه کنم پدرم حدود دوسال قبل به دلیل کنسر در ناحیه سینه، ده جلسه شیمی درمانی و سپس پرتودرمانی هم انجام دادند که خوشبختانه بیماریشون کنترل شد و داروی تاموکسی فن مصرف می کنند و حدودا دو ماه هست که برای کاهش استرس و اضطراب زیادشون طبق توصیه متخصص قلب، تحت نظر متخصص اعصاب هستند و دارو دریافت می کنند

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) و ستون فقرات - نورو سونولوژيست در تهران