۳۴
۷۹
آقــا

بررسی وجود یا عدم وجود مشکل جنسی؟

سلام وقت بخیر آیا امکانش هست آقایی که در حال حاضر مجرد هست آزمایشی انجام بده که نشون بده مشکل جنسی داره یا نه هر نوع مشکلی( ناتوانی جنسی،مشکل در رابطه، عدم باروری و ...‌)

در حال حاضر خواستگاری دارم که قبلا یک بار ازدواج کردن خانواده طرف ادعا کردن که ایشون مشکل جنسی دارن و خودشون میگن برعکس بوده و خانم ترس از رابطه داشتن دو سال این مسائل طول کشیده و با وجود مراجعه به سکس تراپی باز هم حل نشده در نهایت جدا شدن میخوام صحت گفته آقا رو بررسی کنم

متاسفانه اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران