بیست و پنج کیلو
خانــم

نحوه ی ادامه قرص لیزدگزامفتامین 50؟

سلام.چهارماه پیش پسرم روبردم پیش دکترپسرم نه سالشه سندروم ایکس شکننده هست.توجه.تمرکز.دقت پایین داره.زیادصحبت می کنه.وگاهی اوقات بهونه گیری.قرص لیزدگزامفتامین 50رویک چهارم صبح بهش بدم.اروم ترشیده بود ولی یکم صبح گیچ بودنمی دونم ادامه بدم وچقدربهش بدم

2 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    لطفا خودسرانه روند دارو درماني رو تغيير نديد
    هر نوع شکايت و تغييري که در مورد مصرف دارو داريد حتما بايد با پزشکتون درميان بزاريد
    در مورد دقت و تمرکز ميتونيد از کلاس هاي دقت و تمرکز استفاده کنيد براي تقويت حافظه فعال_ديداري شنديداري _نگهداري ذهني....
    و در صورت تدام خيلي در اين مورد ميتونه کمکتون کنه و به عين بهتر شدن متوجه ميشيد🌱

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران