65/70
آقــا

معرفی جراح داخلی؟

سلام خانومم بیماری پانکراتیت داره و ده روز تو بیمارستان شهرستان لامرد تحت درمان و بستری بود الان هشت روز میشه مرخص شده و تو خونه ست و دارو مصرف می‌کنه ولی بهبود کامل پیدا نکرده
دکترشون گفتن کیسه صفراشون سنگ داره و بعد از بهبودی باید عمل کنم
خواستم بپرسم آیا میشه بدون نیاز به عمل مشکل سنگ صفراشون برطرف بشه؟؟؟
اگر هم باید عمل بشه لطفاً یه دکتر جراح خوب و مطمئن و البته مقرون به صرفه بهم معرفی کنید چون واقعا اوضاع زندگی و مالیم بهم ریخته و فقط دعا میکنم مریضم زودتر خوب بشه
ممنونتون هستم و از خدا میخام هیچوقت نعمت سلامتی رو از بنده هاش دریغ نکنه

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران