احساس توده و کیست در سینه؟

سلام خسته نباشید من بچه سه ماهه دارم شیرخودم و میدم بهش .سونو رفتم : برست چپ : کیست دارای دبری داخلی مدارای جدار ضخیم و با حاشیه منظم و موازی با سطح پوست با ابعاد 22×14×28 با نمای گالاکتوسل در موقعیت ساعت 1در نزدیکی نیپل مشهود است.
کیست دیگری با نمای مشابه اما با سایز کوچکتر ب قطر10 م در محاذات محور ساعت 10 اما در فاصله 2 س.م از کیست فوق مشهود است . یک لنف نود ب ابعاد 20×7 م با ضخامت کورتیکال 2/4m در اگزیلاری چپ مشهود است.در موقعیت ساعت 2 در خط اگزیلاری قدامی تصویر کانون هتروژن به ابعاد 6×8 م م مشهود است که در حال حاضر نمای patch فیبروکیستیک و probaby benign birds دارد اما سونو F/U پیشنهاد میشود لطفاً مشگلمو بگید من شهرستانم دکتر متخصص اینجا نیست ممنون میشم

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران