۳۲
۹۰
خانــم

سرطان سینه داشتم،درمان شدم.الان یه چیزی تو سینه ام لمس میکنم؟

سلام خسته نباشید
سرطان سینه داشتم،توده 8 میلی.جراحی شدم و توده خارج شده.شیمی درمانی و رادیوتراپی انجام دادم.دو ماه میشه که تموم شده.الان تو همون سینه چیزی رو لمس میکنم. سونو شدم. گفتن توده خوش خیمه و بافت منظمی داره.میخوام بدونم امکانش هست خدای نکرده با این سرعت تومور عود کنه؟نیازی به نمونه برداری هست؟؟چون دفعه پیش هم با لمس کردن متوجه شدم،الان خیلی میترسم.لطفا راهنماییم کنید

بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران