نتایج رادیوگرافی قفسه سینه؟

با سلام خدمت استاد محترم
جناب دکتر من چند وقت بود که در سمت چپ قفسه سینه احساس درد داشتم که البته لحظه ای بود و به سمت چپ سینه و بعد کتف و دست چپ میکشید . نوار قلب دادم بعد اکو و سپس تست ورزش انجام دادم و پزشک این نتیجه رو گفت که مشکل قلبی نیست و یک عکس از قفسه سینه و یک عکس از گردن و شانه سمت چپ نوشت . بعد از انجام دادن مراحل عکس نتایج نوشته شده به شرح زیر است : عکس به پیوست میباشد /
ممنون میشم راهنماییم کنید .
لازم به ذکر هست که در زمان تست ورزش و چه درحالت عادی مشکلی از لحاظ تنفسی برای اینجانب وجود نداشته و ندارد .
البته پزشک قلب قبل از انجام تست ها و در روز اول داروهای پروپرانول و کلراید پوکساید تجویز کرد .
سنم 32
وزن 67
قد 183
البته کمبود وزن دارم
مدت 2 تا 3 سال سیگار میکشیدم الان حدود 7 ماه هست که کلن سیگار نمیکشم .

1 پـاسـخ

بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و اختلالات خواب در تهران