۷۵۰۰
خانــم

باوجود لاغری و کوتاهی ژنتیکی میتوانید برا بچهام کاری بکنید ؟

سلام دخترم یازده ماههشه وهفت کیلو وزن داره باوجود اینکه خودم وشوهرم قد متوسط دارن وشوهرم خیییییلیی لاغر ن ک این لاغری تو اکثر خانواده شون هست این امکان هست شما با تغذیه کمک کنید که قد ووزن بچهام بیشتر رشد کنه دخترم همه آزمایشات انجام داده وبجز مشکل رفلکس ضعیف که دارو مصرف میکنه مشکلی نداشته البته چون طی دوره دوماهه رشدش متوقف شد با تجویز پزشک پودر ریسورس جونیور و نوترینی درینک مصرف میکنند که تغیری چندانی نکردن

2 پـاسـخ

بازدید : 537 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران