۵۴
۸۰
آقــا

سرگیجه و سنگین شدن گوش؟

سلام دکتر،وقتتون بخیر
حدود شش ماه پیش پدرم که 54 سالش هست دچار سرگیجه شدید شدن و از این تاریخ به بعد دچار مشکل عدم تعادل،سنگینی گوش،مشکل چشم(نور اذیتشون میکنه)،به هم ریختن سیستم بدن مثلا اکثرا در حال باد گلو زدن هستند،
البته شش ماه پیش بعد از بروز مشکل ازناحیه سر ،ام ار ای گرفتیم ولی مشکلی نداشتن ،انواع ازمایشات رو انجام دادیم اون هم مشکلی نداشت. در نهایت به متخصص گوش بردیمشون ،گفتن مشکل از گوششون هست و یکسری ورزش توانبخشی تجویز کردن ،بعد انجام این ورزش ها نسبتا رو به بهبود رفتن تا حدود چند روز پیش مجددا دچار سرگیجه شدن و به حالت روز اول برگشتن و حالشون دوباره بد شد.
دکتر میخواستم تشخیص شما رو بدونم و اگه میشه راهنمییمون کنید البته بنده از شهرستان مزاحم میشم و اگه صلاح بدونید خدمت برسیم

1 پـاسـخ

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي گوش در تهران