ازدواج با مرد دو قطبی؟

سلام خانم دکتر من خواستگاری دارم ک گفته 10 سال درگیر بیماری دو قطبی هست و تحت نظر متخصص و دارو استفاده میکنه میخام درباره ازدواج با همچین مردی و شرایط خاصش بگین ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام. پاسخ سوال شما طولانيست و بايد ايشان زا ويزيت کنم اما پاسخ بطور کلي ازين قزارست: اختلالات دو قطبي يک طيف هستند.. از شديد تا خفيف ر در بر ميگيرند و هرکدام زير مجموعه هايي دارند . بستگي دارد کدام نو ع و زير مجموعه باشد. بهترست مشاوره اردواج بگيريد از متخصص اعصاب وروان که هم ايشان را از نشظر بيماريشان بررسي کنند و هم ببينند که شما و ايشان مناسب هم هستيد يا خير.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 216 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران