۷۰
۹۰
آقــا

مصرف قرص پلاویکس و اسپرین؟

سلام ، اینجانب مرداد سال 98 سومین استند خود را گذاشتم و از آن موقع تا بحال بدستور پزشک هرروز پلاویکس واسپیرین مصرف میکنم که بسیار آزار دنده شده طوری که طی این مدت به دندان پزشکی هم نتوانستم مراجعه کنم ، خانم من مریض شما هستن خواستم مراجعه حضوری داشته باشم ولی در حال حاضر در شمال کشوردر حال تدریس هستم تا آن موقع خواستم سوال کنم چه باید بکنم ممنون از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق، فلوشيپ اکوکارديوگرافي ، عضو انجمن قلب آمريکا در تهران