آیا شکل غیر طبیعی اسپرم بعدازجراحی عمل واریکوسل خطری برای جنین دارد ؟

باسلام من خانمی سی ساله هستم وهمسرم 36ساله دوسال قبل درسونوگرافی آنامولی دوم گفتند ورمیس مخچه تشکیل نشده ومن بچه راسقط کردم حدودیکسال بعداز سقط باردارشدم وحاملگی ام پوچ بود با اصرار ازپزشک خواستم آزمایش نمونه برای شوهرم بنویسند وبانمونه گیری به پزشک مردان مراجعه کردیم وپزشک بامعاینه گفتند واریکوسل سمت چپ داره باعمل جراحی ومصرف دارو و آزمایش مجدد پزشک به ماگفتند شکل اسپرم غیرطبیعیه وباتوجه به اعدادآزمایش اصلا شمایاباردارنمیشی یا سقط میشن وبایدآی وی اف انجام بدی درحال حاضر باردار که نشدم ونگرانم درصورت بارداری مجدد سقط اتفاق بیفته سوالی که داشتم اینه شکل غیرطبیعی اسپرم اثری روی جنین داره آیا بامراجعه به ژنتیک این مشکل حل میشه ؟ لزومی داره آزمایش ژنتیک انجام بشه قبل ازآی وی اف ؟

بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ژنتيک پزشکي در تهران