۳۴
۷۰
آقــا

آیا بیماری من مربوط به کرونا هست؟

سلام،آقای دکتر، من 3روز قبل بدن درد شدم وسرم هم به اصطلاح سنگین شده بود ،تب وسوزش گلو هم داشتماما سرفه و تنگی نفس ندارم،پیش دکتر رفتم،تا حالا سابقه سینوزیت نداشتم، الان وقتی سرم رو پایین میگیرم انگار یه چیزبی تو سرم حرکت میکنه و درد بیشتر میشه،دکتر برام یه آزمایش نوشت،ویه مقدار دارو تجویز کردن،وگفتن استراحت کنید،مایعات بخورین وازبقیه خانواده جدا باشین، میخواستم نظر شما رو بدنم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    نظر من هم همينه. در اين شرايط هر علايمي مي تونه مشکوک باشه، نگران نباشيد و فعلا صبر کنيد. 48 ساعت ديگه وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. نکات بهداشتي را هم به دقت رعايت کنيد. کمترين ارتباط را با ساير اعضاي خانواده داشته باشيد مرتب با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران