۴۰
۸۰
خانــم

بیماری پوستی MF؟

اطلاعاتی در مورد بیماری پوستی MF

3 پـاسـخ

  • سلام...MF مخفف Mycosis Fungoides ميباشد که يک نوع سرطان پوستي ميباشد و در حقيقت لنفوم پوستي بوده و انواع و اشکال مختلف دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • با سلام
    بيماري MF درحقيقت يک نوعي از لنفوم پوستي مي باشد که دربيشتر موارد بويژه مراحل اوليه بيماري محدود به پوست مي باشد ولي امکان درگيري قسمتهاي داخلي بدن هم وجود دارد،پس نيازمند ارزيابي کامل سيستميک مي باشد. بر حسب مرحله بيماري، درمان ممکن است به صورت موضعي،نوردرماني،خوراکي .. باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • که يک نوع سرطان پوستي ميباشد و در حقيقت لنفوم پوستي بوده و انواع و اشکال مختلف دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 808 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران