8سال
خانــم

درمان بلوغ زودرس؟

با سلا.دختری هشت ساله دارم که علایم بلوغ زودرس داشت البته سن استخوانی او هفت سال بود.اما علایم بلوغ دارد و اندازه رحم در حد 9سال بود.دکتر برای او دیفرلین تجویز کرد اما دچار حساسیت شدید الرژیک شد.و الان دکتر گفته که قرص مدوکس پروژسترون مصرف کنه.ولی فعلا شروع نکردم مصرفشو چون نیترسم.میشه راهنمایی کنید.اگه نیاز باشه عکس سونو و عکسبرداری مچ دست و....هم میفرستم.در ضمن ام ار ای مغز هم انجام دادیم براش که خدا رو شکر سالم بود.ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام من دقيقا متوجه نشدم که آيا واقعا تشخيص بلوغ زودرس هست ؟ اينکه رحم در حد کودک نه ساله ميباشد به معناي بلوغ زودرس نيست .در مورد قد و ساير علايم هم اطلاعاتي داده نشده . اگر بفرماييد کدوم شهرستان هستيد که حداقل راهنمايي کنم که همکاران فوق غدد کودکان (فقط فوق غدد کودکان)،فرزندتون رو ويزيت کنند تا ابتدا از بلوغ زودرس اطمينان حاصل بشه ،گاهي اوقات هم الزاما نياز به درمان نيست چه بسا در رفرنس هاي متعدد ،سن بلوغ متفاوت ذکر شده و فقط در صورتيکه پيشرونده باشه،درمان ميکنيم. اما در مورد اينکه حساسيت به ديفرلين دارن،مطمئنا نبايد استفاده بشه و مدروکسي پروژسترون هم از درمانهاي بلوغ زودرس هست ،اما من توصيه ي اوليه و اصلي ام به شما ويزيت فوق غدد کودکان (با تاکيد) هست شايد بشه بجاي ديفرلين،داروي ديگه با همين دسته دارويي اما از شرکت و برند ديگه اي استفاده کرد مثلا ميکرولين . و يا اينکه حساسيت زدايي کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 340 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران