میشه سونوی منو ببینید؟

من همونم که گفتم دوماه پیش رابطه داشتم و گفتم که ماه اول پریود شدم ماه دوم خون لخته دیدم رفتم سونو میخوام سونومو لطف کنید ببنید ایا توش حاملگی مشاهده شده یا ن ❤اصن تو سونوی رحم حاملگی معلوم میشه یا ن؟
جوابش اینه : رحم به ابعاد سی و پنج ممیز هفتاد میلی متر رویت شد اکوی میومتریال رحم نرمال است ضخامت اندومتر حدود شش میلی متر است تخمدان سمت راست به ابعاد بیست و سه ممیز چهل و پنج و سمت چپ بیست و سه ممیز چهل و نه میلی متر رویت شد فولیکول سمت راست سیزده و سمت چپ ده میلی متر مایه ازاد مشاهده نشد در ادنسکها ضایع سالیدیاسیتیک مشاهده نشد. میشه باتوجه به عکس بگید حاملم یا نه❤

1 پـاسـخ

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران