۲۸
۸۰
آقــا

قارچ بکینی؟

سلام وقتتون بخیر باعرض پوزش خانم‌دکتر عزیز من یه مدت طولانیه ک بکینی و اطراف بکینیم‌ قارچ زده انواع داروهای ضد قارچ پماد قطره و کرم‌ترکیبیو‌استفاذه کردم اقلا نتیجه ندیدم امرپز از شما وقت کرفتم کناراونم عفونت شدید پیدا کردم ک داروهای عفونتی هم استفاده کردم ی مدت هم میشه ک نزدیک 1ساله عادت ماهانم‌اک منس بشم یه ماه دوماه میشم اکه ام نشم 3ماه 3ماه نمیشم مشکلم اصلا نمیدونم جیه چن باری رفتم دکتر زنان پوست امیزشی نتیجه ندیدم خواهش میکنم یه اطلاعی به من بدین این‌وضعیت کلا سیستم بدنمو به مشکل انداخته

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي و ivf ، هيستروسکوپي و لاپاراسکوپي در تهران