۳۲
۸۸
آقــا

کرونا - آیا خوردن مشروب به اندازه خیلی کم داخل بدن ضدعفونی میشه؟

سلام
میخواستم بپرسم در مورد خوددن مشروب ک ایا خوددن مشروب به اندازه خیلی کم داخل بدن ضدعفونی میشه اگه ویروس باشه میمیره یا تاثیری نداره واقعا سوالی هست که همه درگیرشن.
ممنون میشم واقعیت و بگین

1 پـاسـخ

  • سلام
    اصلا چنين چيزي صحت نداره، همين مطلب نادرست باعث شده خيلي ها مشروب و الکل صنعتي بخورند و با مسموميت شديد به بيمارستانها برن، که اين موضوع بار کاري بيمارستانها رو در اين شرايط به شدت زياد مي کنه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 240 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران