۵۰
۵۶
خانــم

تداخل داروی فشار و قلب با داروهای شیمی درمانی؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید. مادر من در حال شیمی درمانی به صورت هفتگی بعداز عمل تخمدان و رحم هستن و به علت تپش قلب و فشار بالا حدود 3 هفته داروی بیزوپرولول فومارت 5 میلی گرم،لوزارتان 25 و کلرودیازپوکساید 5 بهشون دادن مصرف کردن. فشار و تپش قلبشون نرمال شد اما الان آزمایش خون قبل از شیمی درمانیشون نرمال نمیشه و میزان گلبول های سفیدشون افت کرده.
میخواستم بپرسم آیا این داروها موثر بوده بر آزمایش خونشون یا ربطی به این قضیه نداره؟

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق و فلوشيپ اينترنشنال کارديولوژي در تهران