۳۷
۸۰
آقــا

تنگی نفس؟

سلام
چند روز پیش و در همین روزهای کرونایی، یه تن ماهی خوردم که قبلش نذاشتم در آب بجوشه. یک ساعت بعد سردرد خفیفی گرفتم بهمراه تنگی نفس متوسط. همون شب هم یه استفراغ کوچولو کردم.
ولی تنگی نفسم هنوز ادامه داره و شبها بخاطر همین تنگی نفس چندبار بیدار میشم.
از طرفی هیچگونه تب و لرز و کوفتگی و سرفه ای ندارم که بگم کرونا گرفتم. علت چیه؟ شرایط مراجعه به پزشک رو ندارم چون در روستا زندگی میکنم ولی داروخانه‌ نزدیک مون هست. با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم کرونا نداريد نگران نباشيد. ممکنه در مصرف تن ماهي زياده روي کرده باشيد. نکات بهداشتي رو به دقت رعايت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران