۱۸
آقــا

سیگار و ورزش حرفه ای؟

سلام وقتت بخیر دکتر، من تقریبا از مهر ک رفتم مدرسه تا خرداد همین امسال که تقریبا 9 ماه میشه شروع کردم سیار کشیدن. سیگار های مختلف و به صورت پراکنده میکشیدم مثلا یدفعه ی پاکت گرفتم دو سه روز نخ ب نخ کشیدم، گاهی هم یه مدت نمیکشیدم میرفتم بیرون یکی دو نخ، یا مثلا اولا هر روز تو مدرسه، سوالم اینه ک اصلا ریه ی فرد سیگاری ترمیم میشه یا نه تا اخر عمر بد بخته حتی اگر ترک کنه. (کلا توی این مدت شاید سه چهار تا پاکت کشیده باشم) الان ک فوتبال بازی میکنم اصلا ریم نمیکشه میخوام بدونم این ریه ترمیم میشه؟ میتونم دوباره حرفه ای ورزش کنم یا همیشه مثل الان قراره نتونم دو دقیقه بدوئم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    خطرات سيگار با افزايش مدت زمان اعتياد به سيگار و افزايش سن و ويژگي‌هاي ژنتيکي بستگي دارد. اگر منجر به بيماريهاي ريوي سخت شود ممکن است قابل درمان نباشد. ضمن آنکه خطرات آن منحصر به ريه نيست و بسياري از ارگان‌هاي بدن را تحت تأثير خواهد گذاشت. در سن شما اين خطرات بسيار نادر است. بهتر است هر چه زودتر سيگار را کنار بگذاريد. ريه شما در زمان کوتاهي بهبود خواهد يافت.
    قدر سلامتي و جواني خود را بدانيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران