۶۸
۶۵
خانــم

وجود ندولهای متعدد در ریه و مشکوک بودن به سرطان ریه؟

مادرم دوسال پیش درحین عمل چشم متوجه دوندول در ریه جپ و یک ندول درریه راست شدن که ندول ریه راست 15 میلیمتر بود با گذشت دوسال اندازه ندول ها تغیر نکرده هم چنان 15 میلیمتر هست و یکی از ندول های ریه چپ هم از بین رفته بدون هیچ درمانی
سال گدشته تشخیص سرطان ملانوم ب ای مادر دادن و انگشت‌پای ایشان قطع شد قبل عمل پت اسکن انجام شو که همان توده 15 میلیمتری را تشخیص دا دن و احتنال زیاد دا ن که به ریه متاستاز داده باشه بیوبسی ریه انجام شد و فقط نوشته بود نواد موکوییدی دیده شده
بعد از مدتی یکی از پزشکان ریه گفتن این نمونه برداری به خوبی انجا م نشده ومتاستاز است
ولی یه پزشک ریه دیگه گفته با گدشت دوسال چون اندازه تومور تغیر نکرده ودرریه چپ هم توده ای نیست پی ای ن احتکال زیاد پونومونی است
ایا امکان دارد متاستاز نباشد به دلیل عدم تغییر سایز توده؟؟؟؟

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران