۳۵
۶۰
خانــم

کبدچرب وهلکوباکترمعده ودیابت وسنگ کلیه راست وکمبودویتامین دی؟

سلام وقت بخیر،حدود6ماه پیش آزمایش دادم،هلیکوباکترمثبت شدداروروبادقت مصرف کردم،
تازه آندوسکوپی کردم،هلیکوباکترمجددمثبت شد.لووفلوکساسین500 روزانه وپنتوپرازول40 صبح وشب وبیسموت ساب سیترات120هر12ساعت2عددوفاموتیدین 40شبی 1عددو Liv.52Dsروزانه
آیاباهمین داروبهبود کامل دارم واینکه دستام هر وحالت خواب رفتگی داره ودست راستم دردمیکنه،گفتن ازدیابته؟قندم بدون دارو116هست

بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي و گوارش در تهران