نارسایی قلبی دیابت نوع 2؟

مادرم دیابت داره نارسایی قلبی هم دارند سه بار آنژیو کردند و فنر و بالون زدن اما چند روزه به علت تنگی نفس دربیمارستان بستری شدند فعلا دکتر قلبشان دارو داد گفتند شاید باتری بخواد اما باید تا چهل روز دارو بخورند حالا از آقای دکتر می خوام مامانم لازمه دارو بخوره یا اینکه هرچه زودتر باتری بگذارند درضمن مامان در بیمارستان برای سر درد شدید قفسه سینه سه روز هم ccuبودند .

1 پـاسـخ

  • با توجه به نارسايي قلبي که در زمينه تنگي عروق و ديابت مي باشد , مصرف داروهاي قلبي براي ايشان در تمام عمر ضروري است. احتمالا منظورتان ازباتري نصب ICD , پيس ميکر يا CRT باشد که با توجه به ميزان برونده قلب و تغييرات نواري و فاصله زماني از سکته قلبي و شدت تنگي نفس بيمار برايشان تصميم گيري خواهد شد. توصيه مي شود ادامه روند درماني را قويا پي گيري نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 447 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران