17ماه
۱۲
آقــا

پسرمن ۱۷ماهشه بعداز غذا خوردن بالا میاره؟

سلام وقت بخیر پسر من مشکل بالا اوردن غذا دارد.تا 2 ماه پیش هر روز بالا اوردن تکرار میشد پیش دکتر متخصص گوارش رفتیم یکسری غذاهارو منع کرد و تا 2 ماه خوب بود اما الان 1 هفته است با اینکه رژیم غذایی سابق رو داره اما بالا اوردن غذا شروع شده و تقریبا هر روز بالا میاره
پسرم 17 ماهشه.شیر مادر میخوره 12 کیلو وزن داره و شیر مادر هم خیلی میخوره به نسبت
در روز 3 وعده غذای اصلی داره و 1 وعده میان وعده
میوه فقط موز میخوره و گاها خیار یا سیب
اینم بگم که با وجود تلاشهای بسیار همسرم پسرم با کوچکترین تیکه درشت غذا اوغ میزنه و گاها بالا میاره و ناچارا غذا یا میکس میشه یا له
بعضی وقتها بالا اوردن همراه خنده یا گریه بعد از غذا اتفاق میفته و بعضی وقتها بدون هیچ علتی بعد از غذا یا حتی وسط خوردن غذا
مخصوصا وقتی غذا رو یکم تند بهش میدیم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد کودکان در تهران