۲ماه
۳/۶۰۰
خانــم

نوزاد یک ماهم مشکوک به تشنج می‌باشد ؟

نوزاد دخترم از بیست روزگی سیاهیه چشماش خیلی کم میلرزید و نوار مغززدادم و مشکلی نبود ده روز بعد از صبح بی حال بود و شیر نمیخورد و ساعت 5 عصر حس کردم مدت بیست ثانیه نفسش بند اومده و قرمز و کبود شد و مراجعه کردم پزشک اطفال و تشخیص تشنج دادن
دوبارم تو بیمارستان اینجوری شد که وقتی بلندش میکردم بعد چند ثانیه خوب میشد و البته چند دقیقه ای درد رو حس نمیکرد ده روز بستری بود و فنوباربیتال میگرفت بعدش دوباره اینجوری شد و مراجعه کردم مغزو اعصاب ‌نوار مغزش مشکوک بود و لوبل میگیره ولی الان دکتر دیگه ای گفت که قطع تنفسش تشنج نیست و بخاطر ریفلاکسه البته کلیه آزمایشات خون و عفونتی و ام ار ای و متابولیک همه و همه داده شده و همه سالم بود
به نظرتون این تشنجه یا ریفلاکس

1 پـاسـخ

بازدید : 150 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران