۷۸
۷۵
آقــا

ادامه درمان و بفرموده خودتون تعیین تکلیف مریض؟

باسلام 26 ان اومد خدمتتون عرض کردم پدرم روماتیسم مفصلی داره وتمام بدنش درد میکنه علیرغم توانایی ناگهان زمین گیرشده اشتهاش صفرشده دفع نداره ادارارش باسوند فولی است یک آمپول دکزامتازون وسه عدد آمپول ویتامین ب دادید روز اول دوم که اثرات دگزا مونده بود بهتر بود درد نداشت اما تونایی بلند شدن نداشت کمی اشتها ودفعش بهترشد دوباره داره همون حالت اول بهش دست میده دردش داره بیشتر میشه .اشتهاش کمشده البته ده سال پیش قلب بازهم عمل کرده لیست داروها را میفرستم خدمتتون (آسپرین روزی 1عدد صبح
پردنیزولون روز 2عدد 1صبح 1شب
پرگابالین 1عدد شب
فروزوماید 1عدد نصف صبح نصف شب
فولیک اسید 1عدد صبح
کلسیم دی سه 1عدد فقط شنبه ها صبح
کلسیم 1عدد ظهر
کلسیتریول دوشنبه 1عدد ظهر و پنج شنبه ظهر 1عدد (جذب کلسیم)
متوترکستات جمعه صبح2عدد_ پنج شنبه صبح 2عدد
نفروئیت ظهر 1عدد (قرص کلیه)
آلاناپریل نصف قرص ظهر ))
جناب دکتر چی تجویز میفرمایید البته حالت توهم هم داره بعضی وقتها حرف های نامفهوم میزنه که احتمال میدم مال همین رماتیسم مفصلی باشه که بیشتر دردش هم مال ستون فقرات وپاهاش هست. مریض خودتون فرمودید مطب تعطیلیه مشکل پیش آمد بااین سایت باهاتون مشورت کنیم
دستورتون چیه؟؟؟؟؟؟
تلفن بنده 09183714844
برادرزاده دکتر اورک بختیاری هستم
شماره ی که خدمتتون فرستادم هم تلگرام وهم واتساپ داره
ممنون🙏🙏🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران