۸
خانــم

حالت تهوع طولانی مدت کودک ۸ساله؟

شروع بیماری با اسهال استفراغ شدیدودردشکم ک ازصبح تا شب بیمارستان بستری و دراخرشب با کلی داروهای مختلف و سرم ک لرزپیداکردو انتی بیوتبک هم تزریقکردن و سرگیجه تنها استفراغ قطع ولی باحالت تهوع و سرگیجه کم و اسهال شدید مرخص شد ک فردا اسهال سبز و حالت تهوع و سرگیجه ک دارو سفیکسیم 100 و اواراس میخورد بعد 3روز اسهال قطع ولی حالت تهوع و سرگیجه وگاها خارش گلو روز پنجم کاملا خوب شد و روز ششم علاوه بر تهوع و گاها سردرد و گاها سرگیجه تب بالا پیداکرد رفته رفته تب و لرز شدید ک رفتیم بیمارستان ازمایش خون و مدفوع دادخوب بود و گفت فقط استامینوفن بدید اومدیم خونه گاها تنگی نفس پیدا میکرد تا 5روز تب و لرز همراه با حالت تهوع و گاهی طردرد گاهی سرگیجه گاهی تنگی قفس یا درد شکم قسمت چپ گاهی درد وسط قفسه سینه گاهی درد قفسه سینه داشت ک بعد5روز ک میشد روز 12 بیماریش تب و لرز رفت استامینوفن قطع کردم و روزی یکی دوبار اواراس جوشان میخورد و چندساعت حالش خوبه چندساعت حالت تهوع و گاها سردرد یا سرگیجه داره ک روز 15 بیماریش ی نوبت استفراغ داشت و دوباره همچنان تا امروز ک 17 روز از اون بیماری گذشته هنوز چندساعت حالش خوبه و مخصوصا بعد از بیدار شدن یا خوردن حالت تهوع شدید تا کم میگیره ک دراز کش میشه از نیم ساعت تا دوسه ساعت بعد خوب میشه گاهی ام سرگیجه میگیره خیلی کم بعضی وقت هاسمت چپ شکم هم درد داره
روز اول بدو ورود بیمارستان ازمایش کویید داد ک 3روز بعد نتیجه منفی اومد اما اونجا بخاطر شرایط بیماری مراعات زیاد نکردیم و تا شب اورژانس بستری بود ازمایش هاش خیلی گرفتن همه خوب بود یکوچولو گفتن مدفوع عفونت داشته ویروس و بعد 7روز ک تب و لرز گرفت بیمارستان دوباره ازمایش خون و مدفوع گرفت خوب بودن
خیلی تهوع ها اذیتش میکنه از طرفی شرایط کرونا ترس دوباره دکتر بردن دارم و از طرفی نگران حالت تهول ادامه دارش هستم لطفا منو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • سلام بهتره تست کرونا مجددا چک بشه نمونه حلق و بيني حتما گرفته بشه
    حتما توسط متخصص گوش و‌حلق و‌بيني و متخصص مغز و‌اعصاب کودکان براي تداوم سرگيجه ويزيت و‌معاينه و بررسي شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران