حرف نزدن کودک 9ساله؟

پسرم 9سالشه با تاخیر پا به راه رفتن گذاشت تقریبا 4سالش بود تا الان متاسفانه حرف نمیزنه حرف زدنش در حد ماما بابا و اسامی خواهر و برادرش ،توی اهوازاول بهمون گفتن که اوتیسم،بعد بهمون گفتن به یکی از رگهای سرش خون نمیرسه در کل از حرف زدن پسرم مأیوسمون کردن الان توی اینترنت که زدم اول اسم شریف شما آمد وقتی پرسش و پاسخ رو خواندم امیدوار شدم
ان شاءالله که شما سبب خیری در خوب شدن پسرم بعد از خدا باشید ممنون میشم جواب پرسشمو بدید

1 پـاسـخ

بازدید : 135 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران