درد ماهیچه پا؟

سلام من امشب به صورت ناگهانی ماهیچه پشت پای سمت راستم درد گرفته و اندازه یک نخود شایدم بزرگ تر قرمز شده دلیل این درد ناگهانی چیه؟

2 پـاسـخ

  • سلام،يکي ازمواردمطروح گزش است ومواردمتعددديگري ميتواندمطروح باشدمانندپاره شدن کلافه هاي عروقي پيچ دارکه اکثراهيچ اهميتي ندارندبايدويزيت شويد(گزش هاگاهي احساس نميشوندمثلاگزش هاي ظريف حين خواب يک گزيده شدن جزيي توسط يک حشره ريزاحساس نميشودحتي دربيداري ولي بارهاشدن سم ياموادشيميايي ديگرکه گاهي فقط ازخودبدن توليدميشوندالتهاب ودردايجادميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران