جستجو برای مراجعه به روانپزشکی که در روانشناسی وروانکاوی هم تبحر داشته باشد وهزینه ویزیت؟

درود بر شما : من میدانم که روانپزشکی وروانشناسی وروانکاوی شاخه های مختلف ومجزا از هم هستند اما من میدانم حتی در دوره پزشکی عمومی هم واحد درسی روانشناسی وهم واحد درسی روانپزشکی وجود دارد پس حتی یک پزشک عمومی حداقل یک اشنایی مختصری هم با معقولات روانشناسی وهم با معقولات روانپزشکی دارد پس حتما پزشکی که تخصص روانپزشکی دارد دروس روانشناسی هم خوانده واشنایی نسبتا زیادی با روانشناسی دارد
اما من به دنبال مراجعه به روانپزشکی هستم که در روانشناسی وروانکاوی هم تبحر داشته باشد ونه اینکه فقط اشنایی داشته باشد ومتاستفانه چون هزینه مراجعه به روانپزشک بالا هست ترجیح من این است که به دکتر روانپزشکی مراجعه کنم که مطبش یا بیمارستان ودرمانگاهی که در ان پزشکی میکند طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی باشد ویا در بیمارستان دولتی که وقت گرفتن هم خیلی سخت نباشد پزشکی میکند
برای من ترجیح دارد
ممکن است که شما بگویید که در وقت معاینه در درمانگاه وبیمارستان ومطب نمیتوان روانکاوی کرد درست هست اما باز میتوان تکنیکهایی را به بیمار اموخت
ممکن است شما بگویید جرا من به روانشناس وروانکاو مراجعه نمیکنم ودنبال روانپزشکی میگردم که در روانشناسی وروانکاوی تبحر داشته باشد
این کار من دو دلیل دارد
دلیل اول: چون تا انجا که میدانم هزینه روانشناسان وروانکاوانی که روانپزشک نباشند را بیمه تامین اجتماعی پرداخت نمیکند
دلیل دوم : چون روانپزشکی که در روانشناسی وروانکاوی تبحر داشته باشد برای من در اولویت هست چون
روانپزشکی که در روانشناسی وروانکاوی تبحر دارد حداقل در چهار زمینه دانش دارد
یک دانش پزشکی دوره عمومی را دارد دوم دانش پزشکی روانپزشکی را دارد وسوم دانش روانشناسی وچهارم دانش روانکاوی دارد
با این تفاسیر ایا میشود به من روانپزشک که در روانشناسی وروانکاوی هم تبحر دارد معرفی کنید ؟
یا اینکه بگویید چگونه جستجو کنم
وهزینه ان را هم توضیح بدهید

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام و پوزش بابت تاخير در پاسخگوئي بخاطر کرونا

    افتراق دادن بين روانپزشک، روانشناس و رواندرمانگر و روانکاو بسيار مهم است و در نتيجه درمان هم خيلي تاثير دارد.ميتونين براي آگاهي از جواب سوالتون که مقاله با عنوان " روانپزشک کيست و چه قابليتهايي دارد "
    را در قسمت "مقالات قديمي تر" سايتم مطالعه کنين.لينک مقاله:
    www.drnedafarzaneh.com

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 267 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران