۴۹
۶۵
آقــا

چرخش قرنیه چشم؟

سلام دکتر به قرنیه چشم من خط افتاده و چشمام اشکی میشه و قرمز شده رفتم لنز گذاشتن و قطره دادن فرق نکرده چطوری میتونم درمان کنم به چشمم سفید کننده هم رفته بود

1 پـاسـخ

  • با سلام
    حتما سوختگي يا خراش قرنيه بوده و لنزي که قرار دادن براي پانسمان بوده تا از برخورد پلک با سطح زخم قرنيه جلوگيري کنه حتما دستور قطره هارو ادامه بدين معمولا يک هفته تا 10 روز طول ميکشه تا بهبودي حاصل بشه در صورت اذيت شدن و قرمز شدن چشم حتما دوباره به همکاران مراجعه کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران