قرص لوونورژسترول؟

سلام من دیشب قرص لوونورژسترول مصرف کردم قبل از مصرف هم سمت چپه قفسه سینم ازرده بود یکم نمی دونم قلبم بود یا نه اما بعد مصرف شاید بخاطر توجه بیشتر بهش حس کردم یکم بیشتر شد الان بیشتر از 12ساعت از مصرف میگذره مشکلی داره یا خطرناکه؟

1 پـاسـخ

  • سلام قرصهاي پروژستروني مثل لوونورژسترول گاهي با عوارضي مثل تنگي نفس و درد در ناحيه قفسه سينه همراه هستند اگر اين دارو توسط متخصص و بدنبال گرفتن يک شرح جال درست از شما تجويز شده نگران اين عوارض نباشيد گذرا و موقتي هستند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 140 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران