۴۹
۵۴
آقــا

عوارض پبوند مغز استخوان وراه های بهبود؟

سلام
همسر من حدود پنج سال پیش دچار بیماری سرطان خون شد که بعد از چند دوره شیمی درمانی در بیمارستان شریعتی تهران پیوند مغز استخوان شد
والان که حدود چهار سال از پیوند میگذرد از نظر ازمایشهای خونی خوب شده، ولی عوارض پیوند خیلی اذیتش
میکنه بزاق دهان ندارد اشک چشم ندارد و مهم تر از همه این که پوست بدنش بخصوص پاهاش داغون شده و حالت سوختگی پبداکرده و خیلی زجر میکشه دکتر ها میگن سیستم دفاعی بدنش به اجزا بدن اسیب میزنه که باید کورتون مصرف کنه که سوای عوارضش بهتر نشده خواهش میکنم
کمکم کتید یه دکتر عطار هم گفته که کبد شما مشکل پیدا کرده ولی انزیمای کبدش تو ازملیش خوبه خواهشا جواب بدید وکمکم کنید که خیلی درمانده ام
اگر احتیاج له عکس دارید بگید یا حتی
وزیت ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران