۴۰
۷۸
خانــم

دردمبهم وتنفس عمیق؟

سلام وقت بخیر،من حدود ده روزی هست که در قسمت بالای سینه کمی سنگینی وسوزش احساس میکنم وفکر میکنم به تنفس عمیق نیاز دارم،ویک نفس بلند مثل آه میکشم وگاهی یک تک سرفه کوتاه هم دارم،میشه لطف کنید علت رابفرمایید وبفرمایید چی مصرف کنم چون فعلا با این شرایط کرونا میترسم دکتر برم.ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام،بدون معاينه وويزيت مستقيم نميتوان چيزي راقطعي گفت ولي چون ده روزاست ازمشکل ميگذردومسئله تنگ نفس وبيحالي غيرطبيعي رخ نداده ميشودچندروزي آزمايشي اقداماتي کردشامل حفظ راستاي ستون فقرات واسکلت درهمه کارهاوالبته درصورت بروزخستگي ازدرازکشيدن روي سطحي بانرمي وانعطافي مشابه دوپتوروي هم افتاده که زيرشان موکت باشد(تشک ابري ضخيم فرورونده ياسطح سفت مثل موکت مناسب نيست مگربراي دقايقي)به علاوه حرکات بازوبسته کردن دستهاوحرکات ملايم گردن وسردرسطح افق.درصورتيکه پاسخ مثبت دريافت نشدبايدازقفسه سينه عکس گرفت.درصورتيکه تنک نفس پيداکنيدياهرمشکل اضافه ديگربايدبراي ويزيت مراجعه کنيد.درصورت پاسخ گرفتن ازروش درماني اعلام شده دربالابازبايددراولين فرصتي که ميسرتان است براي ويزيت مراجعه کنيدبررسي سينه ها(پستان ها)بامعاينه بادست وعکس برداري ازآنهاونيزعکس برداري ازداخل قفسه سينه پس ازمعاينات ممکنست ضروري وضرب العجلي باشدبهتراست موضوع رابه يکي دونفرکه ميتوانيدبگوئيدتاآنهاهم بتوانندکمکت کننداشتباه تصميم نگيريد(مراقبتان باشند).آزمايشات ومعاينات تيروئيدواجزاي خوني وغددوعکس برداري ازسينه(پستان)هاوقفسه سينه وبررسي هاي قلبي همه ازمواردي هستندکه درمعاينات مواردلازم ازآنهاکه دوتاسه موردبيشترنخواهندبودانتخاب ميشوند.تشخيص عصبي بودن مشکل هم مطرح است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران