۳۷
۶۰
خانــم

لیفت صورت با نخ؟

سلام وقت بخیر من 37 سالمه ومیخوام لیفت صورت با نخ رو انجام بدم البته مشکل خاصی ندارم فقط افتادگی پلک بالا رو دارم که از جراحی میترسم به خاطر همین میخوام لیفت پاک بالا و ابرو و پیشانی رو انجام بدم لطفا بگین چند تا نخ لازمه و هزینش چقدره و اینکه میخوام بدونم ماندگاری لیفت چقدره و بالاترین ماندگاری رو میخوام

1 پـاسـخ

  • افتادگي پلک فقط بخاطر پوست نيس چربي پشت پلک هم باعث افتادگي و مسن تر ديده شدن چهره ميشه به صورت سرپايي جراحي ميشه و کاملا بدون درد هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران