تورم غده لنفاوی گردن؟

سلام من مدتی قبل تقریبا 1.5سال پیش غده لنفاوی گردنم متورم شد و رفتم دکتر سونو دادم بار اول چپ33 راست 34 بود ازمایش خون نرمال بود بار دوم سونو دادم 29چپ 28 راست و بار سوم سونو دادم چپ24 راست 20 شده بود و ازمایش خون نرمال فقط esr32بود نمای سونو هم ریاکتیو گزارش شده بود بیضی شکل مورد مشکوکی هم تو سونو ننوشته بود تو سه مرکز مختلف سونو دادم الان این همه مدت گذشته ولی از بین نرفتن و تغییر سایز اصلا ندادن اینم بگم پوست سرم تا لاله گوشم قارچ شدید دارم و دندان عقلام هم تو همین مدت در اومدن علائم عرق شبانه ندارم ولی تو روز بیشتر از قبل عرق میکنم وقتی تکیه میدم عرق میکنم یه کمی هم تب دارم که زیاد نیست و همیشه هم نیست

1 پـاسـخ

  • سلام
    بعيد به نظر مياد که شما قارچ پوستي با اين وسعت اين مدت داشته باشيد شايد اگزما يا بيماري ديگه باشه بايد ديده بشه
    ضمن اينکه اين التهاب ها مي‌توانند تورم غدد لنفاوي بدهند ولي مداومت اونها اگر چه واکنشي هستند نبايد ادامه پيدا کنه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 111 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران