۱۱
۴۳
آقــا

عرق کردن بدن بدون داشتن تب؟

باسلام. بنده و همسرم حدودا دوهفته است که با کرنا درگیر هستیم. پسرم یازده ساله میباشد و تا دو شب قبل هیچ مشکلی نداشت ولی دوشب قبل تب شدید داشت که دوبار قرص استامینوفن دادم ودر طول روز مشکلی نداشت ولی دیشب بعداز بخواب رفتن فرزندم دیدم قسمت سینه و سر پسرم خیس عرق میباشد . خیلی ترسیدم وتا صبح نخوابیدم و هر لحظه بدنشو چک کردم . حدودا ساعت بین 5 و 6 خداروشکر دیگر هیچ علایمی نداشت و خوابید. به نظر شما خانوم دکتر ایا لازم است کاری انجام بدهم . قبلا از توجه شما بسیار سپاسگزارم . گنجی

1 پـاسـخ

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي - داخلي -عفوني - اطفال - دوره تشخيص و درمان کرونا از استنفورد آمريکا در تهران