نامیدی زیاد و همش تکرار کلمه مرگ و از دنیا رفتن می کند؟

مادرم 65 ساله شش ماهی متوجه شدیم تومور بدخیم مغزی دارد و در عرض دومه طرف راست بدنش فلج شد و تکلم خود را از دست داده و یکجا نشین شده و خودش از بیماری اش خبر نداره فکر میکنه سکته مغزی کرده و لخته خونی ر مغزش هس همش میگه خدایا من بمیرم و هرگز نمی خندد و همش گریه می کند شاید در طول روز 10 بار گریه کنه و همش میگه بمیرم قرص فلوکستین 20 و یک قرصی شبا میدیم ولی تاثیری نداره چیکار کنیم یه کم امیدوار بشه و ارامش داشته باشه
در ضمن مادر بیماری قلبی و قند و فشار دارد

1 پـاسـخ

  • با سلام چه مدت است که داروي فلوکستين مصرف مي کنند؟ جهت ارزيابي پاسخ به درمان به 4 هفته زمان نياز مي باشد و در صورت پاسخ نامناسب نياز به تغيير دز و يا نوع داروهاي مصرفي مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران