درد قفسه سینه و شکم و پایین ناف به همراه اسهال؟

سلام، وقت بخیر
من هفته قبل حال عمومی خوب نبود و اسهال شدم چندین بار، اصلا اشتها به غذا نداشتم و شب موقع خواب خیلی اذیت شدم.
روز بعد 2-3 تا قرص لوپرامید خوردم و خودم رو بستم به گرمی جات و کم کم حالم خوب شد. در این حین بدون تجویز پزشک سونوگرافی کل شکم و لگن انجام دادم، دکتر سونوگراف گفت مشکلی تو کلیه و آپاندیس و... نیست و احتمالا عفونت رودست. من از ترس کرنا دیگه دکتر نرفتم و پیگیری نکردم و حالم کم کم بهتر شد.
ولی دیروز تو خونه پیتزای خونگی درست کردیم و چرب هم بود بعد از خوردن اون دوباره حالم الآن بد شده، احساس سنگینی تو سر و گردن دارم، اسهال شدم دوباره و درد در بالای شکمم دارم. دوباره یدونه لوپرامید خوردم، اسهالم کمتر شده ولی حال عمومی خوب نیست.
کمی نگرانم اگر لطف کنید راهنمایی بفرمایید.
سپاس

بازدید : 268 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران