۱۰
۲۲
خانــم

کم کاری تیرویید؟

سلام خانم دکتر عزیز دختر من سندرم دان و10 سالش لوو تیروکسین میخوره دو روز در هفته نصف بقیه روزها یک چهارم الان ازمایش داده وتی اس اچ از 2.26 به 9.97 رسیده در طول شش ماه با توجه به آلودگی کرونا زودتر نتونستم ببرم آزمایشگاه ووقت دکترش هم 31 خرداد تا اون موقع من دوز قرصش رو با همون دستور بدم یا زیادش کنم ممنون از راهنماییتون.

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    ذکر نکرديد که لووتيروکسين 50 يا 100 مصرف ميکنند بعلاوه مقدار T4 رو هم ذکر نکرديد ولي با توجه به افزايش TSH شما چهار روز درهفته نصف و بقيه روزها يک چهارم مصرف کنيد و 6 هفته ديگه آزمايش TSH و T4 انجام بديد و به پزشکتون مراجعه کنيد (فوق تخصص غدد کودکان)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران