درباره شنوایی اعصاب خانمم؟

باسلام خدمت اقای دکتر من ازشهرارومیه مزاحمتون میشم مدت بیست روزی که گوش راست خانمم وزوز وکم شنوا شده نوارگوش انجام دادیم دوتا دکترهم بردیم که میگن کم شنوایی اعصاب خوب نمیشه خانمم فشارخون بالا داره ایا امکانش هست خوب بشه بیاییم خدمتتون

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت بخير اگر کاهش شنوايي به صورت حسي عصبي باشد و عصب گوش درگير شده باشد( به شرطي که کم شنوايي ناگهاني نباشد) معمولا قابل برگشت نيست و براي جبران شنوايي و کاهش وزوز گوش بهتره که از سمعک استفاده بکنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شنوايي سنجي در تهران