۳۰
۹۰
آقــا

مشکل دیسک کمر دارم و نطر پزشکان در خصوص درمانم متفاوت است باید چکار کنم؟

با سلام بنده 30 سال سن 181 قد و90کیلو وزن دارم 10 سال بدنسازی و کشتی کار کردم حدود یک ماه میشه که با کمر درد شدید مواجه شدم و با گرفتن MRI متوجه شدم که دیسک کمر دارم به پزشک های مختلفی مراجعه کردم با توجه به اینکه الان درد شدیدی ندارم و فقط وقتی میشینم کمر مقداری درد میگیره بعضی از پزشکان نطر به عمل جراحی داشتن و گفتن بعد عمل و انجام توانبخشی میتونم به ورزش برگردم و برخی دیگه پرسیدن که آیا درد رو تو قسمت پا هم احساس می کنم یا خیر که بنده گفتم درد رو فقط در ناحیه کمر و گاهی باسن احساس می کنم و در قسمت پا به ندرت و رو پنجه پا و پاشنه پا می تونم راه برم که گفتن نیاز به عمل نداری باید مراعات کنی ولی دیگه نمیتونی ورزش سنگین انجام بدی ؛ با این شرایط نمیدونم عمل بکنم یا نه؟ و اینکه ورزش برام خیلی مهمه آیا واقعا دیگه نمیتونم ورزش های قبلم رو‌ انجام بدم.

بازدید : 188 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران