آسیب دیدگی شانه راست؟

سلام و احترام حضور جناب آقای دکتر
وقت بخیر
دو هفته پیش ضرب خوردگی در ناحیه شانه راست برای بنده اتفاق افتاده که بلافاصله عکس رادیولوژی گرفته شد که با تشخیص پزشک عمومی شکستکی قسمت بیرونی کتف تشخیص دادن ولی بندرو به بیمارستان معیری راهنمایی کردن که با انداختن عکس مجدد در بیمارستان یاد شده تشخیص پزشک محترم در رفتگی کتف و جا افتادگی بوده و شکستگیرو ایشون رد کردن. از دو هفته قبل تا امروز درد زیادی دارم در انتهای شانه راست در محل تلاقی شانه و بازو ( قسمت پشت ). حرکت همراه با درد زیاد هم همراه بنده هست. پزشک محترم بیمارستان معیری هیچ دارو و تجویزی برای بنده انجام ندادن و فقط دسته بندرو با پارچه مخصوص به بدن و گردنم ثابت کردن.سوال بنده اینه که آیا عکس رادیولوژی پارگی تاندون و یا کشیدگی عضلات و تاندون رو نشان میدهد یا خیر؟ و علت اصلی این که پزشک محترم هیچ تجویز و راهکاری برای درمان انجام ندادن چی میتونه باشه؟
ممنون از زحمات و توجهات جنابعالی. و با آرزوی موفقیت وسلامتی برای شما و همه جامعه محترم پزشکی کشور.

بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دست در تهران