۲۰
۵۸
آقــا

ضربان قلب پایین؟

سلام بنده بیست سالمه امروز به دلیل درد در سینه و دست چپ و استرس به دکتر قلب مراجعه کردم هم نوار گرفتم هم اکو خدا رو شکر همه چیز نور مال بود دکتر گفت هیچی نیست قلبت مشکلی نداره ناگفته نمونه افتادگی خفیف دریچه هم دارم که دکتر گفت چیزی نیست و تو اکو و نوار مشکلی دیده نشد
سوالم اینه موقع استراحت گاهی ضربان قلبم روی 44 و 45 هم پایین میاد آیا این خطرناکه؟ بیست سالمه قد 173 وزن 58
سوال دومم اینه موقع که وایستادم ضربان قلبم بالای 60 هستش اما همینکه بشینم میاد پایین آیا دلیلی داره و اینکه خطرناکه؟
کلا با جابجایی بدن هم چند لحظه ی ضربان تغییر می‌کند
ممنون میشم زود تر جواب بدید از ترس خیلی اذیت میشم

1 پـاسـخ

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران