۴۷
۷۵
خانــم

پریودی نامرتب دارم ؟

پریودی نامرتب دارم همراه با خونریزی شدید گاهی خونریزیم زمانش هم طولانی میشه ...ناگفته نمونه سالهای قبل لکه بینی زیاد داشتم متاسفانه به فکر درمان اساسی نبودم
مدت زمان طولانی ست که پریودی تا مرتب دارم همراه با خونریزی شدید و اونقدر بی‌حال کسل و عصبی میشم که حوصله هیچکسی رو ندارم
گاهی مدت زمان خونریزیم بیشتر از ده روز میشه ..گاهی در ماه دوبار پریود میشم و خیلی خونریزی دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و فوق تخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران