۱۶
۷۰
آقــا

آیا میتوان با وجود سندروم روده تحریک پذیر ورزش های شدید انجام داد؟

باسلام
من چند سال درد در ناف و اطرافش و یبوست و اسهال مدام و رفلاکس معده دارم که پیش چند دکتر هم رفتم و اونها گفتن سندروم روده تحریک پذیر داری و حتی زمانی که ورزش بوکس رو انجام میدادم بعد از چند دقیقه بی هوازی و فعالیت شدید حالت تهوع زیادی میگرفتم که قادر به ادامه دادن نبودم و پیش دکتر رفتم اون هم گفت کولیت عصبی داری که حالا میخام دوباره بوکس رو ادامه بدم ولی نمیدونم حالت تهوع هنگام ورزش شدید به کولیت عصبی ارتباطی داره یا نه؟ اگه داره چکار کنم؟
سندروم روده تحریک پذیر بیماریه یا یک ویژگی عادی هست؟

1 پـاسـخ

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران